Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dilluns, 15 d'octubre

TROBADA DE VOLUNTARIS PER LA LLENGUA DEL CNL DE SABADELL

5 de juny de 2008El proper 7 de juny a la tarda totes les persones inscrites al programa Voluntariat per la llengua (tant voluntaris/àries com aprenents/es) es trobaran a Palau-solità i Plegamans, a la Masia de Can Cortès, per tal de fer una celebració lúdica com a agraïment a la seva participació en aquest projecte comú que es desenvolupa des de l'any 2004 a totes les poblacions adscrites al CNL de Sabadell (Castellar del Vallès, Santa Perpètua de Mogoda, Polinyà, Sabadell, Sant Quirze del Vallès i Palau-solità i Plegamans).

Aquesta trobada és la tercera d'una sèrie de trobades anuals i rotatives a les diferents localitats que integren el CNL de Sabadell.

Els participants seran rebuts per la Colla de Geganters i Grallers de Palau-solità i Plegamans i seran conduïts fins als jardins de la Masia on es faran els parlaments de les autoritats, un concert a càrrec del Combo de l'Escola Municipal de Música. Després actuaran els Falcons del Penedès i un grup musical d'animació tancarà la festa.

L'organització d'aquesta Trobada serà possible gràcies al Servei de Català, la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans i la col•laboració de les parelles de voluntaris i aprenents i de les entitats culturals de la localitat.

Per a més informació, us podeu adreçar al Servei Local de Català.