Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimecres, 15 d'agost

ÈXIT DEL DISPOSITIU DE SEGURETAT CIUTADANA “XÍNDRIA”

8 de juny de 2008El passat dia 31 de maig va finalitzar el dispositiu de seguretat ciutadana, que han portat a terme de manera conjunta, des de la darrera setmana d'abril, la Policia Local i els Mossos d'Esquadra.

Aquest operatiu es va decidir després d'analitzar les dades delictives referides als darrers mesos i es va desenvolupar tant al matí com en horari de tarda i de nit . L'operatiu, batejat com “Xíndria” ha tingut com a objectiu principal la reducció de diversos tipus específics de delictes com ara el robatori a l'interior de vehicles, els robatoris a comerços i els robatoris nocturns als habitatges, els anomenats “silenciosos”. Segons el Cap de la Policia Local de Palau, Xavier Virgili “els resultats han estat molt positius ja que s'han reduït dràsticament els fets delictius coneguts i ha augmentat l'índex d'esclariment dels casos que s'han produït”.

El desenvolupament d'aquesta operació ha suposat un esforç en coordinació i en mitjans humans per part dels dos cossos de policia i el seu desenvolupament ja es va analitzar el passat dia 13 de maig a la Junta Local de Seguretat celebrada a l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans.

Des del passat dia 1 de juny, s'ha iniciat un altre dispositiu de seguretat, anomenat “lluna” en el que també participen els dos cossos de policia i que té com a objectiu mantenir la pressió per prevenir actes delictius al municipi.