Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimarts, 19 de febrer

III Trobada del voluntariat per la llengua del CNL de Sabadell a Palau-solità i Plegamans

9 de juny de 2008El dissabte 7 de juny a partir de les 6 la tarda totes les persones inscrites al programa Voluntariat per la llengua (tant voluntaris/àries com aprenents/es) es van trobar a la Masia de Can Cortès, per tal de fer una celebració lúdica com a agraïment a la seva participació en aquest projecte comú que es desenvolupa des de l'any 2004 a totes les poblacions adscrites al CNL de Sabadell (Castellar del Vallès, Santa Perpètua de Mogoda, Polinyà, Sabadell, Sant Quirze del Vallès i Palau-solità i Plegamans).

Aquesta trobada, que va reunir més de 200 persones, és la tercera d'una sèrie de trobades anuals i rotatives a les diferents localitats que integren el CNL de Sabadell i que aquest any ha organitzat al poble de Palau-solità i Plegamans.

Els participants van ser rebuts per la Colla de Geganters i Grallers i van ser conduïts fins als jardins de la Masia de Can Cortès on el regidor de Cultura, Miquel Truyols i la presidenta del Consell del Centre de Sabadell, Montserrat Capdevila van donar la benvinguda als assistents i van agrair a totes les persones voluntàries i aprenents la tasca que porten a terme i la seva contribució al foment de l'ús social del català a la nostra societat.
A continuació el Voluntariat de Palau-solità i Plegamans va cantar una cançó de benvinguda, dirigits per l'Anna Soley i amb acompanyament instrumental de l'Escola Municipal de Música. Després van actuar els Falcons del Penedès, es va obsequiar amb un berenar a tots els assistents i el grup musical d'animació la Banda d'en Vinaixa va tancar la festa.

Aquesta Trobada va estar organitzada pel Servei de Català i la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans, amb la col•laboració de les parelles de voluntaris i aprenents, del Grup de Geganters i de l'Escola Municipal de Música.

Imatge


Imatges relacionades