Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimecres, 14 de novembre

Es presenta l'equip d'atletisme de la Policia Local de Palau

19 de juny de 2008Avui dijous dia 19 de juny, l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans ha presentat el nou equip d'atletisme que participarà a les olimpíades europees de la Policia i Bombers que se celebraran del 24 a 29 de juny a Pontevedra, Galícia.

Dos caporals i dos agents de la Policia Local han format un equip d'atletisme per participar a la disciplina de mitja marató que tindrà lloc el dia 28 de juny. Aquesta iniciativa té l'objectiu “d'impulsar la motivació i afany personal de superació entre els diferents efectius del cos” explicava el regidor de governació Jaume Oliveras.

Per la seva banda, l'Inspector Cap de la Policia Local, Xavier Virgili, ha destacat que “aquest és el primer pas per potenciar l'esport dins el cos de la Policia. Tenim previst que aquest equip participi en altres esdeveniments esportius”. En aquest sentit, també s'ha anunciat la creació d'un equip esportiu de Tir Policial.

Aquesta iniciativa estat impulsada per la regidoria de Governació de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans amb la col•laboració de l'empresa Temexin, que ha patrocinat l'equipament esportiu.


Imatge


Imatges relacionades