Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimecres, 14 de novembre

L'Ajuntament disposarà d'un vehicle per a transportar persones amb mobilitat reduïda

20 de juny de 2008La Regidoria de Benestar Social de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans disposarà d'un vehicle sense conductor per a satisfer serveis de caire social del municipi.

El conveni signat per l'Ajuntament de Palau i l'empresa Visiocom Minibus S.L., preveu que l'empresa cedeixi gratuïtament un vehicle de nou places, habilitat per al transport de persones amb disminució física, intel•lectual, sensorial i gent gran amb problemes de mobilitat i de salut. Aquesta adaptació consisteix en la col•locació de dos anclatges i cinturó de seguretat per a dues cadires de rodes, amb recobriment interior i una rampa manual de dues peces.

Aquest transport adaptat estarà destinat a persones amb problemes de mobilitat, empadronades al municipi, que tinguin dificultats per a fer front a les despeses relacionades amb el transport adaptat i que requereixin, a títol individual, l'ús d'aquest servei. No obstant, les entitats locals que justifiquin la necessitat puntual d'ús del servei podran gaudir-ne del mateix.

Aquelles persones que vulguin beneficiar-se del servei hauran de sol•licitar-ho als serveis municipals, que faran la valoració de la situació amb la intervenció d'un tècnic de Serveis Socials que diagnosticarà la idoneïtat del serveis a la situació presentada.

La disposició d'aquest nou vehicle forma part d'una de les iniciatives que té previst engegar la Regidoria de Serveis Socials al llarg del 2008 destinades a l'atenció de les persones dependents del municipi. Aquestes iniciatives tenen com a eix fonamental, la integració social, laboral i comunitària. “Es vol proporcionar una atenció global i integral a les persones ateses, que promogui les seves capacitats d'autonomia personal i social” manifestava la regidora de Serveis Socials Carme Rubí en el moment de la signatura del conveni.


Imatge


Imatges relacionades