Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dissabte, 22 de setembre

Finalitza el programa de Teatre, Música i Dansa a les escoles

25 de juny de 2008Aquest mes de juny ha finalitzat el programa de Teatre, Música i Dansa a les escoles impulsat per la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Palau-soltià i Plegamans adreçat als nens i nenes del municipi.

Gairebé 4.000 alumnes de les escoles de Palau van participar del programa que tenia com a objectiu reforçar les polítiques culturals i educatives dels ajuntaments donant suport als temaris dels centres educatius. “Educar la sensibilitat artística dels més joves involucrant-los a gaudir del teatre, la música i la dansa, era una de les nostres prioritats”, assegurava el regidor de Cultura Miquel Truyols alhora de fer el balanç del cicle

Les 32 representacions programades, han comptat amb la participació de 1.467 alumnes d'educació infantil, 1013 de cicle inicial, 727 de cicle mitjà, 285 de cicle superior i 291 de la ESO. En referència a de la temporada passada, hi ha hagut un lleuger increment d'assistència pel que fa als alumnes d'educació infantil, de cicle inicial i cicle mitjà, mentre que l'assistència dels alumnes de cicle superior i la ESO ha disminuït lleugerament.

El regidor de cultura Miquel Truyols va manifestar que “la qualitat dels espectacles ha estat un aspecte fonamental a l'hora de triar les diferents representacions per part de la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans”.


Imatge


Imatges relacionades