Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
divendres, 16 de novembre

Es crema part de l'empresa Sakata inx España, SA de tintes per impressores offset

30 de juny de 2008Es crema part de l'empresa Sakata INX España SA, de tintes per impressores offset

No hi ha risc per la població i s'ha DESACTIVAT el Pla d'Emergència que inicialment s'havia activat

Avui dilluns dia 30 de juny, l'empresa Sakata INX Espanya SA, dedicada a la fabricació de tintes per impressió ofsset ha patit un incendi que ha afectat a 1.500m2 de la nau de producció i 400m2 de la nau d'emmagatzament.

Tot i la virulència del foc, ràpidament ha estat controlat pels Bombers de la Generalitat. A lloc de l'incident s'hi ha desplegat uns setanta vehicles dels Bombers de la Generalitat, Mossos d'esquadra, Policia Local i Protecció Civil. Gràcies a la intervenció d'un helicòpter, el foc ha disminuït considerablement.

Per seguretat, s'ha desallotjat el personal de totes les empreses del perímetre de la zona afectada. Tot i que no hi ha perill per la població, si algun veí ha estat exposat al fum en un primer moment i pateix algun tipus de molèstia (dificultat respiratòria o picor d'ulls), es recomana que s'adreci al Centre d'atenció Primària de Palau-solità i Plegamans o trucar al 93.864.98.98 ó al 061.

Recordem que la fase d'alerta del Pla d'Emergència Exterior del Sector Químic, que s'havia activat a les 17:25h. des del Centre d'Emergències de Catalunya, ha quedat desactivat a les 18h. i 58 minuts

És previst que el foc s'acabi d'extingir definitivament en 8 hores.

Imatge


Imatges relacionades