Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimecres, 21 de novembre

L'ajuntament reparteix bosses de teixit reciclat

2 de juliol de 2008Demà dijous 3 de juliol, dia sense Bosses de Plàstic a Catalunya, la regidoria de Gestió Ambiental de l'Ajuntament de Palau i els comerciants del municipi endegaran una campanya per reduir el consum de bosses de plàstic al municipi.

L'objectiu de la iniciativa és demanar a la ciutadania que no es consumeixin bosses de plàstic i per aquest motiu es repartiran gratuïtament bosses de teixit reciclat als diferents ciutadans del municipi. “És important que la gent pregui consciencia de la contaminació ambiental que s'origina tant en la fabricació/distribució de les bosses (emissions atmosfèriques) com en la seva gestió un cop hem fet la compra” explica el regidor de Gestió Ambiental, Ivan Costa. Tanmateix, el regidor esperona als ciutadans a utilitzar mètodes alternatius i reutilitzables com les bosses de teixit reciclat.

Les persones interessades en adquirir un bossa de teixit reciclat es poden adreçar a l'Ajuntament, a la Masia de Can Cortès o a les oficines dels serveis tècnics on se'ls hi donarà una bossa gratuïta.

Aquesta iniciativa s'emmarca en la campanya Catalunya Lliure de bosses i dóna el tret de sortida a tota una sèrie de gestions que impulsarà la regidoria de Gestió Ambiental per tal de prevenir la generació de residus derivats d'un consum no sostenible.


Imatge


Imatges relacionades