Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimecres, 14 de novembre

Adispap rep una donació de 600 euros

16 de juliol de 2008Adispap rep una donació de 600 euros

Els Amics del Tren de Palau-solità i Plegamans ha fet una donació de 600 euros a Adispap per a subvencionar projectes de l'entitat.

Cada any, Els Amics del Tren de Palau sol•licita a l'Ajuntament fer una donació a una entitat del municipi amb part dels diners aconseguits durant la gran festa de la Nit del Tren. Enguany, l'Ajuntament va suggerir, com cada any, la possibilitat de fer la donació a l'entitat Adispap. Una associació del municipi que es dedica a treballar amb persones amb problemes físics, psíquics o sensorials. “L'objectiu de treballar amb persones amb discapacitats és molt important al municipi donat el seu servei social” explicava l'alcaldessa de Palau Mercè Pla.

Per la seva banda, Pere Mulà, el president de l'entitat Amics del Tren de Palau ha manifestat la seva satisfacció de poder donar els diners per ajudar a l'entitat :“Tant de bo poguéssim fer més donacions com aquesta” explicava el president de l'entitat.

Finalment, la representant d'Adispap, Isabel Cervera, ha manifestat el seu agraïment per l'ajuda rebuda i ha assegurat que els diners serviran per tirar endavant projectes de l'entitat. En aquest cas, és previst que els nois i noies de l'associació puguin anar de colònies aquest estiu a Tarragona.

Adispap és una associació que rep suport d'altres entitats del poble. La regidoria de Serveis Socials de l'ajuntament de Palau-solità i Plegamans segueix treballant per aconseguir més subvencions per a l'entitat.

Imatge


Imatges relacionades