Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimecres, 15 d'agost

La Policia Local dóna consells de seguretat per evitar robatoris

31 de juliol de 2008La Policia Local de Palau-solità i Plegamans ha posat en marxa una campanya per informar de diverses mesures en matèria de seguretat que han d'aplicar els ciutadans del municipi en el període de vacances.

Els propietaris dels habitatges de les urbanitzacions, per la seva situació, són els més susceptibles a patir robatoris. Des del cos de la Policia Local s'aconsella que es faci un us adequat de les alarmes. Aquesta s'ha de connectar sempre, tant si es marxa a fora com si s'està dormint a dins. Tanmateix, els agents de la policia també aconsellen la utilització de temporitzadors de llum en cas que estiguem fora. S'han d'encendre de les 21h fins a les 24h, donant la sensació que la casa està habitada. Les persianes també han de quedar mig obertes, donant la sensació que hi ha algú a la casa. No s'ha de dir a masses persones que hem marxat de vacances i hauríem de dir a algun conegut que vagi a buscar el correu per evitar que la bústia s'ompli i transmeti així la sensació que la casa està habitada.

La Policia Local avisa que mai s'ha d'intervenir en cas que els ciutadans vegin qualsevol persona o vehicle sospitós. El més important és trucar a la policia avisant de la presència de persones sospitoses. És important també fixar-nos en com van vestits o quin vehicle utilitzen aquestes persones sospitoses.

Precisament la Policia Local està realitzant el servei del Registre d'absències. Aquest servei permet, a les persones que s'hi registrin, que les seves cases comptin amb vigilància especial per part de la policia durant les absències d'estiu. Per això s'ha d'omplir un qüestionari que es pot trobar a les dependències de la Policia Local de Palau-solità i Plegamans, situades al passeig de la Carrerada, 51.