Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dijous, 20 de setembre

L'Ajuntament de Palau promou un curs d'atenció a gent gran adreçat a 14 dones que cerquen una inserció laboral en aquest àmbit.

20 de setembre de 2006L'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans amb la col•laboració de la Diputació –dintre del programa ILO-SER- acaba d'engegar un curs d'Auxiliar Gerontològic que compta amb la participació de 13 dones que es beneficiaran d'aquesta formació per aconseguir la seva inserció laboral. A més, el desenvolupament d'aquest curs tindrà lloc a les instal•lacions de Residencial Palau, fet especialment important de cara a la realització de les pràctiques perquè les alumnes podran aplicar els seus coneixements en un entorn laboral real. del A més, el centre Geriàtric ha mostrat molt interès i disponibilitat a cedir tot el necessari per tal que es pugui realitzar aquesta formació per incrementar així el nombre de persones preparades per a exercir amb qualitat la feina d'auxiliar de geriatria, feina demandada per aquesta residència i també per altres que hi ha a la comarca.

De fet, aquest és un dels elements que va voler subratllar la regidora de Serveis Social, Josefa Bailón, en la inauguració del curs que va tenir lloc dimarts 12 de setembre. La regidora va destacar les virtuts d'aquest camp professional, subratllant l'ampli ventall de possibilitats que ofereix l'atenció a la gent gran.

Aquest curs capacitarà a les participants en les tasques a desenvolupar en el marc del serveis socials especialitzats d'atenció a la gent gran i que són: serveis de centres de dia, serveis residencials i serveis d'habitatges tutelats. Els objectius específics de la formació persegueixen una complerta formació per comprendre les funcions pròpies dels perfil professionals els àmbits funcionals que caracteritza el treball de l'auxiliar gerontològic i que són l'àmbit assistencial, les tasques d'hostaleria i l'àmbit educatiu i preventiu.

Imatge
La regidora Josefa Bailón en la inauguració del Curs el passat 12 de setembre

Enllaços relacionats