Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimarts, 13 de novembre

250 nens participen a les Activitats Municipals d'estiu

29 de juliol de 2008El passat divendres 25 de juliol va tenir lloc l'acte de cloenda de les Activitats Municipals d'Estiu '08 al Pavelló Maria Víctor. En aquest esdeveniment els familiars van poder gaudir de les actuacions preparades a llarg de l'estiu pels nens i nenes.

Enguany, les Activitats Municipals d'Estiu han omplert la totalitat de les 250 places disponibles. Aquesta xifra representa un increment del 14% respecte l'ocupació de l'any anterior. “La valoració que en fem és molt positiva, els pares dels nens i nenes que van participar a les activitats han mostrat un alt nivell de satisfacció per la diversitat d'activitats, entreteniment i la manera pràctica de fer esports” explicava el regidor d'esports Albert Font.

Les Activitats Municipals d'Estiu ofereixen una programació que combina activitats de lleure amb activitats físico-esportives seguint una metodologia que potencia els aspectes més lúdics dels diferents continguts.

L'acte de clausura va comptar amb la presència de l'alcaldessa Mercè Pla i tècnics d'esports. La regidoria d'esports amb la col·laboració de la regidoria d'ensenyament ja ha començat a treballar amb les activitats de l'any vinent amb l'objectiu principal de potenciar la participació i oferir més alternatives pels nens i nenes de la vila.

Imatge


Imatges relacionades