Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
divendres, 21 de setembre

L'Ajuntament adquireix un immoble per satisfer les necessitats educatives de la població

31 de juliol de 2008L'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans, en el decurs d'aquest mes de juliol, ha formalitzat l'adquisició d'una finca de 7.920 m2, situada al Carrer Nou del Nord i qualificada pel planejament actual com a sistema d'equipaments escolars.

Amb aquesta adquisició es podran atendre i preveure futures demandes d'espai, i assegurar que es puguin realitzar els equipaments escolars necessaris per satisfer les necessitats educatives de la població.

El preu total de l'adquisició ha estat de 683.991 euros, havent-se obtingut una subvenció de 300.000 euros provinent del PUOSC de l'any 2007 que ha servit, indubtablement, per minorar la despesa local, i alhora, fer factible l'adquisició del terreny sense desatendre altres inversions i necessitats del municipi.

Es posa així fi a un llarg procés que es va iniciar el març de l'any 2005, amb la petició del particular d'expropiació de la finca de la seva propietat, classificada com a sistema general en el planejament vigent des de l'any 1988. El procés expropiatori va iniciar-se de manera automàtica, i es va suspendre pel termini d'un any amb l'aprovació inicial del POUM. El juny de l'any 2007 es va aixecar de manera automàtica aquesta suspensió i es va haver de continuar amb la tramitació de l'expedient, fixant-se, el desembre del mateix any, el preu just per part del Jurat d'Expropiació de Catalunya.