Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimarts, 25 de setembre

Ajuntament i Creu Roja treballaran per potenciar el voluntariat

7 d'agost de 2008
L'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans i l'assemblea local de la Creu Roja Caldes Montbui - Palau-solità i Plegamans han signat un conveni de col•laboració per tal que aquesta última pugui realitzar i fomentar activitats complementàries a les competències pròpies locals .

El consistori aportarà un import total de 6.400 euros que es destinaran a serveis preventius i emergències, suport domiciliari a la gent gran i altres projectes adreçats a col•lectius desafavorits. Tanmateix, el consistori es compromet a col•laborar en les tasques formatives del voluntariat de la Creu Roja.

Per la seva banda, l'assemblea de la Creu Roja es compromet a realitzar una campanya publicitària per a la captació de voluntaris que puguin ser formats per desenvolupar i coordinar les diferents tasques assignades, ja sigui per donar cobertura preventiva amb una ambulància en esdeveniments socials, esportius, i culturals que l'Ajuntament i la Creu Roja valorin conjuntament, participar dins els plans d'emergència municipal, atendre a les demandes socials dels col•lectius més vulnerables i participar en les campanyes, plataformes o iniciatives privades que es consideri des de l'Ajuntament.

L'assemblea Local de la Creu Roja té l'objectiu de promocionar i potenciar accions de benestar social de serveis assistencials i socials, amb especial atenció a col•lectius o a persones amb dificultat per a la seva integració social, la prevenció i reparació de danys originats per sinistres i en general, l'exercici de tota funció social i humanitària, compatible amb l'esperit de la institució.

Imatge


Imatges relacionades