Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimarts, 19 de febrer

Toni Albà serà el pregoner de la Festa Major de Palau-solità i Plegamans

25 d'agost de 2008“Òscar, una maleta, dues maletes...” interpretada per Joan Pera serà el plat fort de la programació teatral de Festa Major


Del 28 d'agost i fins el 2 de setembre Palau-solità i Plegamans celebrarà la seva Festa Major amb aproximadament una vuitantena d'activitats adreçades a tots els públics.

En aquesta edició la regidoria de Cultura i Festes de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans ha volgut potenciar els espais intergeneracionals. “És la primera vegada que es crea un espai d'oci comú entre els infants i els seus pares” manifesta el regidor de cultura Miquel Truyols. Aquesta és una Festa Major que uneix els públics de totes les edats.

Dijous 28 d'agost
La Festa Gran del municipi començarà dijous dia 28 d'agost amb diverses activitats adreçades a tots els públics. A banda, d'organitzar un campionat de Pro Evolution Soccer o una projecció de cinema a la fresca, les principals activitats arribaran al vespre amb diversos concerts a càrrec de Magna Modestia o el Nido del Cuco.

Divendres 29 d'agost
El brindis de benvinguda de la Festa Major serà l'acte oficial que donarà pas al Pregó. Enguany, l'actor polifacètic Toni Albà serà l'encarregat de donar el tret de sortida a la gran diversitat d'actes programats per la Festa Major. Tot seguit, s'iniciarà el correfoc amb els diables de Montornès al camí Reial. De cara al vespre, “Òscar, una maleta, dues maletes...” interpretada per Joan Pera serà el plat fort de la programació teatral de Festa Major.

Dissabte dia 30 d'agost
El volum més important d'activitats programades arribarà dissabte. Les activitats de matí s'adreçaran a les famílies amb diversos tallers i jocs i la festa de l'escuma. A la tarda, s'han programat simultànies d'escacs a càrrec de M.C. Joaquim Travesset, i una cantada d'havaneres a càrrec del grup Els Llops de Mar. La jornada finalitzarà amb diverses propostes nocturnes, com el teatre d'humor de Cia. La Banda. També hi haurà un espai per la música amb els concerts de “Lagarto Amarillo” o “Les Tietes Queques”.

Diumenge 31 d'agost
A primera hora del matí es durà a terme la XXVIII Cursa Popular Maria Víctor, una de les activitats més importants de la Festa Major. El Bosc de Can Pavana acollirà el Pavaventura, Jocs de solc i una
Ballada de Sardanes. Durant la tarda de diumenge s'han programat jocs rurals, un ball familiar, un escenari boig i monòlegs. Al capvespre, el concert de l'orquestra La Maravella s'ha convertit en un dels actes més esperats de la Festa Major. Ja de nit, “Se Atormenta una vecina” i un ball de gala seran alguns dels actes musicals nocturns.

Dilluns 1 d'agost
Les activitats programades pel cinquè dia de Festa Major tindran un caire marcadament infantil. Durant tot el matí, s'ha programat un espectacle de circ i un cercavila. Els espectacles musicals tancaran la nit de dilluns amb Music Hall, un concert jove amb la formació Sargon i el ball de fi de festa amb l'orquestra la Gramola.

Dimarts 2 d'agost
La Festa Gran de Palau-solità i Plegamans finalitzarà dimarts amb una festa aquàtica amb inflables al matí i un concert de jazz a càrrec de Nelson Project i el gran castell de focs d'artifici al capvespre.

Espai Les carpes

Entre els diferents espais on es duran a terme les activitats de la Festa Major en destaca l'Espai Les Carpes. En aquest indret, cada nit hi haurà diferents actuacions de DJ i també hi haurà un Chill-out i estand informatiu tota la nit. En aquest indret, els joves del municipi tindran accés a tot tipus d'informació referent a l'oci nocturn.

Exposicions i visites culturals
A llarg el sis dies que durarà la Festa Major, els ciutadanes i ciutadans que ho desitgin podran visitar les diverses exposicions a la Masia de Can Cortès. Les obres del XV concurs de cartells de Festa Major, les obres del XXIV concurs de fotografia o el llibre gegant del nostre poble seran algunes de les mostres que s'exposaran a Can Cortès.

Imatge


Imatges relacionades