Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dijous, 15 de novembre

Palau-solità i Plegamans disposarà d'un autobús urbà

26 d'agost de 2008- Durant els dies de Festa Major es realitzaran diversos recorreguts de prova
- El dia 8 de setembre es farà la inauguració oficial del nou servei

A partir del 8 de setembre, un autobús de l'empresa Sagalés iniciarà un recorregut urbà pels carrers de Palau-solità i Plegamans. L'equip de govern de Palau-solità i Plegamans ha aconseguit que el municipi disposi d'una nova línia d'autobús que farà un recorregut urbà pel municipi durant el seu trajecte fins a Sabadell.

El vehicle iniciarà el servei a la urbanització de Can Falguera, passant pel CAP i diversos centres escolars, continuant la seva ruta fins a Sabadell. Una de les millores considerables serà l'increment de les expedicions a Sabadell. D'una banda, Palau disposarà d'una línia urbana que tindrà fins a 14 noves freqüències diàries. De l'altra banda, el servei ja existent, de 10 expedicions, per a l'Avinguda Catalunya seguirà el seu recorregut habitual.

Aquesta nova mesura farà realitat un dels objectius més importants del nou equip de govern de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans, com és fomentar el transport col•lectiu. L'increment de les freqüències de pas permetrà per exemple, que els joves del municipi puguin guanyar una hora en el seu trajecte fins a la Universitat Autònoma de Barcelona.

Aquesta novetat en l'àmbit del transport ha estat gràcies a les signatures recollides pels ciutadans i ciutadanes del municipi i a la col•laboració del DTOP. A nivell de transport, "és una de les millors noticies que podem donar als ciutadans" ha destacat Mercè Pla.

Tant l'alcaldia com la regidoria de Transports continuem treballant intensament amb el DPTOP per presentar en un futur proper nous serveis de transport públic per als ciutadans de Palau-solità i Plegamans.

Per tal de donar a conèixer el nou servei a la ciutadania, durant la Festa Major que s'iniciarà el proper dia 28 d'agost, un autobús de l'empresa Sagalés farà el recorregut amb proves. Totes les persones interessades podran pujar a l'autobús i demanar la informació necessària sobre aquest nou servei que s'oferirà.

El serveis tècnics de l'Ajuntament estan acabant d'habilitar els diferents espais on s'han d'ubicar les parades del nou servei d'autobús.

Finalment, recordar que el dia 8 de setembre és previst que es faci la inauguració oficial del servei amb la presència del Director General de Transport Terrestre de la Generalitat Manel Vilallante.

Imatge


Imatges relacionades