Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimecres, 26 de setembre

Un recorregut de prova amb el nou autobús urbà dóna el tret de sortida a la Festa Major

28 d'agost de 2008Coincidint amb l'inici de la Festa Major, l'equip de govern de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans ha volgut donar a conèixer el que serà el nou servei d'autobús urbà que s'habilitarà al municipi a partir del 8 de setembre.

Més d'una seixantena de persones s'han aplegat a la Plaça de la Vila per pujar a l'autobús de l'empresa Sagalés (empresa encarregada de donar el servei) que ha fet un recorregut provisional per les diferents parades ubicades als diferents carrers del poble. “Hem aprofitat els dies de Festa Major per donar a conèixer aquest nou servei, que creiem que pot ser molt beneficiós per a tota la ciutadania del nostre municipi” ha apuntat l'alcaldessa Mercè Pla. El recorregut s'ha repetit en diverses ocasions per tal de mostrar-lo als diferents representants d'entitats del municipi i també a ciutadans i ciutadanes que s'han aplegat a la Plaça de la Vila i a Can Cortès.

Així, per tal de seguir mostrant el servei el servei, el dissabte i el diumenge de Festa Major es podrà pujar a l'autobús que s'estacionarà en diferents indrets del poble. Dissabte al matí el podreu veure a la Plaça de la Vila. De cara a la tarda es podrà visitar a l'entorn dels jardins de Can Cortès. Ja diumenge, al matí es situarà al Bosc de Can Pavana i a la tarda a la Plaça entre el carrer del Molí i el carrer de Josep Tarradelles.

Recordem que el servei no començarà a funcionar regularment fins el proper 8 de setembre, dia en que es farà una inauguració especial que comptarà amb la presència del Director General de Transports Terrestres de la Generalitat Manel Vilallante.

Els actes de la Festa Major continuaran aquesta tarda a partir de les 20h amb un campionat de Pro Evolution Soccer a l'espai jove l'escorxador, cinema a la fresca a la Plaça de ca l'Estruch o un concert de Rap amb Magna Modèstia a l'Escorxador entre d'altres activitats.

Podeu trobar més informació a l'apartat de Festa Major de la pàgina web de l'ajuntament.

Imatge