Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dissabte, 18 d'agost

La XXV edició de Fira Palau compta amb més de 3.000 metres quadrats d'espai per a expositors

29 de setembre de 2006Un any més, l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans col•laborarà en la pròxima edició de Fira Palau, que organitza l'Associació de Comerciants i que es durà a terme els dies 29 i 30 de setembre i 1 d'octubre. Aquest any, però, serà una edició històrica perquè el certamen firal arriba a la seva XXV edició i es preveu superar la seixantena d'expositor i oferir una gran varietat d'activitats per superar la participació registrada l'any passat, que va ser de 12.000 visitants. La inauguració tindrà lloc el pròxim divendres 29 de setembre a les 19 hores i a banda de la presència de l'alcaldessa, Teresa Padrós, i del president de l'Associació de Comerciants de
Palau, Àngel Marsal, l'acte serà presidit pel conseller de Treball i Indústria, Jordi Valls.

La principal característiques de la Fira d'aquest any serà un considerable augment, en el seu conjunt, del recinte firal –al costat del Pavelló Municipal-, que ocuparà una superfície de 20.000 metres quadrats i comptarà amb més de 3.000 metres quadrats per als expositors, 1.200 metres quadrats més que en edicions anteriors. Aquest fet, ha permès dissenyar un recinte firal més amable i espaiós que inclourà, la pista del pavelló vell pels expositors de vehicles i motor. De fet, Fira Palau comptarà amb cinc espais temàtics diferenciats: l'esmentat de l'automoció, un per a les enttiats culturals, un pel comerç, un per a la mostra gastronòmic i un per a l'Ajuntament.

L'Ajuntament tindrà una carpa pròpia de 200 metres quadrats dintre de la Fira que servirà per donar a conèixer a la ciutadania alguns dels principals projectes que s'estan portant a terme al municipi. A més, l'expositor municipal també oferirà informació sobre el procés de revisió del Pla General (POUM).

Com ja s'ha fet en d'altres edicions, i a banda de la presència dels expositors, també s'han previst activitats paral•leles com la Mostra d'Entitats, que organitza l'Ajuntament, amb la participació d'una vintena d'entitats que exposaran les seves activitats o la Trobada de Puntaires. Dintre de l'espai firal també destaca l'organització de la X Mostra Gastrònomica, amb la participació de mitja dotzena de restaurants de la vila (Masia Julià, Masia Can Duran, El Bosc Gran, Can Joan, Can Falguera).

Fira Palau té un caire multisectorial i és la principal activitat de caire econòmic i comercial que es realitza anualment en el municipi i un punt de referència per al conjunt de la comarca, ja que, cada vegada és més rellevant la presència de visitants d'altres municipis de l'entorn que s'interessen per la plural i variada oferta comercial de Palau.

PROGRAMACIÓ

DIVENDRES 29

19.00 h Inauguració
21.00 h Aperitiu de benvinguda
22.00 h Castell de focs d'artifici
23.00 h Festa Country

DISSABTE 30

9.30 h Torneig d'Escacs
13.00 h X Mostra Gastronomica
17.00 h Gimcana i animació: Fem un bon ambient!
18.00 h Globus Aerostàtic
18.00 h Concert jove: Judith Arevalo i Son Pasión
20.30 h X Mostra Gastrònomica: Sopar Ball

DIUMENGE 1 D'OCTUBRE

8.30 h 8º Trial Indoor
9.30 h 7º Trobada de Gegants a Palau
10.00 h 13ª Trobada de Puntaires ( C. del Secretari Gil )
10.00 h Taller d'art
12.00 h Ballada de Sardanes ( Pl. de la Sardana )
13.00 h X Mostra Gastronòmica
17.00 h Descobrim Palau amb bicicleta
18.30 h Concert de la Coral La Unió
19.30 h Actuació de la Casa de Andalucía
20.30 h Exihibició de ball

Imatge
Cartell promocional de Fira Palau

Imatges relacionades

  • XXV Edició Fira Palau

    XXV Edició Fira Palau

Enllaços relacionats