Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dilluns, 12 de novembre

Ajuntament i Generalitat inauguren una nova línia d'autobús que farà el trajecte de Palau fins a Sabadell

9 de setembre de 2008Després de llargues reivindicacions, la millora del transport públic al municipi de Palau-solità i Plegamans s'ha fet realitat. Ahir dilluns 8 de setembre, una inauguració oficial va posar en marxa el nou servei d'autobús que farà el trajecte de Palau-solità i Plegamans fins a Sabadell fent parades pel nucli urbà. L'acte va comptar amb la presència del Director General de Transports Terrestre Manel Vilallante i l'alcaldessa de Palau-solità i Plegamans Mercè Pla.

S'ha posat en marxa un nou servei que inclou 14 noves expedicions d'anada i tornada. En aquest sentit, la freqüència de pas entre els autobusos entre Palau-solità i Plegamans i Sabadell es veurà doblada, passant de les 10 expedicions que hi havia actualment fins a les 24 que es realitzaran durant els dies feiners de dilluns a divendres.

Les noves expedicions comptaran amb un itinerari reforçat que millorarà la comunicació interna del nucli urbà del nostre municipi, ja que es dotarà de servei a barris que actualment no disposaven de transport públic com el de Can Falguera, l'Alzina, Can Cortès i Can Periquet. “Aquest itinerari urbà permetrà als veïns d'aquesta barris accedir a l'escola, l'ambulatori i l'hospital de Sabadell amb més comoditat i rapidesa” explicava l'Alcaldessa Mercè Pla, qui va animar a tots els assistents a l'acte a utilitzar el nou servei. Per la seva banda, el director General de Transports, Manel Vilallante va anunciar que a partir del cap de setmana hi haurà sis noves expedicions els dissabtes i diumenges durant tot l'any que realitzaran les seves aturades a l'avinguda Catalunya, a diferència dels dies feiners que l'autobús circularà per l'interior del municipi. “D'aquesta forma es dóna cobertura a la necessitat de desplaçament els caps de setmana a Sabadell que hores d'ara no es podia realitzar amb transport públic” apuntava Vilallante.

L'acte d'inauguració del servei també va servir perquè l'alcaldessa Mercè Pla transmetés als ciutadans i ciutadanes presents la carta on el Director General del Transport Terrestre Manel Nadal posava de manifest que el Departament de la Generalitat va començar a treballar amb l'ajuntament per millorar el transport públic al municipi un cop rebudes les signatures que es van recollir al poble de Palau-solità i Plegamans. En aquest sentit, durant l'acte d'ahir, es va fer un petit homenatge a Irene Feliu, una de les persones que va aconseguir recollir prop de 500 signatures.
El dia 15 de setembre entrarà en funcionament un bus directe Palau-solità i Plegamans i Caldes amb Barcelona

A partir del proper dilluns 15 de setembre el Departament de Política Territorial i Obres Públiques posarà en marxa noves expedicions directes amb Barcelona des de Caldes de Montbui i Palau-solità i Plegamans.

Així es reforçarà el servei actual amb 4 expedicions directes d'anada i de tornada entre Palau-solità i plegamans i Barcelona, facilitant als usuaris l'accés ràpid a la capital catalana.

Aquestes mesures presentades s'inclouen en el marc de les mesures de potenciació i millora de la xarxa de transport públic de viatgers fixades en el Pla de Transport de Viatgers de Catalunya 2008-2012 i seran finançades del Departament de Política Territorial i Obres Públiques.

Imatge


Imatges relacionades