Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimarts, 19 de març

Palau-solità i Plegamans celebra la Diada Nacional de Catalunya

11 de setembre de 2008L'ofrena floral dels partits polítics, interpretacions musicals i els parlaments institucionals han marcat la jornada festiva de la Diada de l'11 de Setembre a Palau-solità i Plegamans. Enguany Jaume Ventura, president de l'associació cultural QU4TREPINS, ha estat l'encarregat de fer el parlament institucional

A primera hora del matí, els diversos partits polítics amb representació municipal de Palau-solità i Plegamans han fet l'ofrena floral al monument Rafael Casanova situat al Parc 11 de setembre. L'ofrena ha donat el pas als actes institucionals programats per l'11 de setembre que han comptat amb la presència de més de 700 persones.

L'actuació del Grup Combo de música moderna de l'Escola Municipal de Música amb un repertori de cançons catalanes ha donat el tret de sortida a l'acte propiament institucional. Seguidament, la corporació municipal en ple, i les entitats i associacions han fet les respectives ofrenes florals.

Enguany, Jaume Ventura, vicepresident de l'associació Cultural QU4TREPINS ha estat l'encarregat de fer el parlament institucional. Per la seva banda, l'alcaldessa Mercè Pla ha destacat la importància de fer l'acte conjuntament amb tota la ciutadania ara que es parla de la memòria històrica. Sense història n'hi memòria col•lectiva d'un poble no hi ha futur. Cal que tinguem molt clar que la memòria de la història d'un poble és la millor llavor pel seu futur ha reivindicat Mercè Pla

Tot seguit, els actes han continuat amb l'actuació de Ball de Bastons de la mà del Grup Internacional de Danses Renaixença de Barcelona.

L'alçada de la senyera amb el toc de tenora a càrrec de Daniel Mas, el cant de L'emigrant interpretat per Daniel Mas i el cant dels segadors acompanyat pel grup COMBO han posat punt i final als actes programats pel matí de la Diada.

De cara a la tarda, a la Plaça de Ca l'Estruch s'ha programat l'actuació de la Banda d'en Vinaixa.


Imatge


Imatges relacionades

Documentació adjunta