Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dissabte, 17 de novembre

Es realitza una campanya per eliminar una plaga de vespes

19 de setembre de 2008La regidoria de Salut Pública de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans ha dut a terme determinades accions per tal d'eliminar una plaga de vespes que afectaven a diferents indrets dels municipi.

Darrerament la regidoria s'ha vist obligada a dur a terme diverses accions d'urgència degut a la presència de vespes tant a l'escola Can Cladellas, com en diversos sorrals al carrer Gaig de Can Falguera. En aquest darrer cas, es tractava de vespes minadores que realitzen túnels a terra, dipositen l'ou i quan ha progressat la larva, la vespa adulta va a donar menjar a la mateixa. “La presència d'aquests insectes podria haver estat perillosa per la ciutadania i per aquest motiu s'han dut a terme accions de impedir la seva proliferació” ha explicat el regidor de Salut Pública Ivan Costa.

En ambdós casos però, el tractament ha estat un èxit i s'ha pogut eliminar per complet la presència tant de vespes adultes com dels seus ous.

D'altra banda, la regidoria de Salut Pública també ha fet diverses accions per eliminar la presència de rosegadors al clavegueram i també a nivell de carrer d'algunes places i indrets concrets del municipi.

Imatge


Imatges relacionades