Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimecres, 14 de novembre

La Policia Local celebra la seva festivitat

30 de setembre de 2008El passat dissabte 27 de setembre, el cos de la Policia Local de Palau-solità i Plegamans va dur a terme l'acte institucional amb motiu de la seva festivitat.

Més d'un centenar de persones es van aplegar a l'auditori Wurth per celebrar la festivitat. Hi eren convidats autoritats polítiques dels municipis de la comarca, caps i comandaments policials dels diferents cossos de seguretat, així com també representants d'entitats del municipi, els voluntaris de l'Agrupació Municipal de Protecció Civil i els diferents membres del cos de la Policia Local.

Tant l'alcaldessa de Palau-solità i Plegamans, Mercè Pla, com el regidor de governació Jaume Oliveras van destacar la important feina que s'està desenvolupant des de la Policia Local pel municipi. Així, van esperonar als membres del cos municipal a seguir treballant en la línia d'apropar-se a la ciutadania. “L'objectiu de l'equip de govern és el de posar al dia, millorar i modernitzar la Policia Local, un objectiu que gràcies a l'esforç dels agents s'està assolint amb escreix”, va destacar el regidor de governació Jaume Oliveras. Per la seva banda, l'inspector en cap de la policia Local, Xavier Virgili va destaca la vàlua humana de tots els membres del cos.

L'acte també va servir per fer el lliurament de diplomes de felicitació a la permanència en el servei i per accions meritòries.

Per celebrar l'efemèride, durant tota la setmana, els agents de la policia van organitzar diferents activitats esportives. Així, es va realitzar un torneig de tennis taula, un partit de futbol i també un partit de bàsquet.

L'acte va finalitzar amb la fotografia oficial de tots els membres del cos de la Policia Local de Palau-solità i Plegamans i un aperitiu servit al hall del mateix auditori.

Imatge


Imatges relacionades