Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimarts, 18 de desembre

Es liquiden els interessos de la sentència del cas Montjuïc des de l'any 2000

1 d'octubre de 2008En els darrers mesos, l'Ajuntament s'ha vist obligat a acatar un mandat judicial en relació al Projecte de Reparcel•lació del Pla Parcial Montjuïc.

La sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, de 18 d'abril de 2005, va donar la raó al demandant i va fixar un import de 829.449,94 euros superior al previst en el Projecte de Reparcel•lació. A aquesta quantitat calia afegir-li també els interessos determinats pel Tribunal des de l'any 2000. Per últim, la Sala obligava a l'Ajuntament a girar als parcel•listes les quotes, corresponents a aquest projecte de reparcel•lació de l'any 2000.

La sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya data del 2005 i obligava a l'Ajuntament a fer una liquidació complementària del projecte de reparcel•lació i girar les quotes corresponents als propietaris del sector.

Davant d'aquesta situació, l'Ajuntament ha considerat just assumir el pagament dels interessos meritats des del 7 d'octubre de 2000, que pugen un total de 308.475,37 euros, malgrat que la Sala únicament ordena que sigui assumida per aquest la quantitat de 16.043,61 euros. Aquesta quantitat va ser satisfeta el passat 19 de setembre.

El passat 19 de setembre, el consistori va rebre una carta del Síndic de Greuges, Rafael Ribó on feia saber que, en relació amb la queixa presentada per uns veïns al projecte de reparcel•lació Montjuic donava les seves actuacions per acabades un cop va saber que l'Ajuntament pagaria els interessos meritats sense que aquests fossin repercutits als propietaris.

Imatge


Imatges relacionades