Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
divendres, 21 de setembre

Palau-solità i Plegamans s'enganxa a l'orgànica!

2 d'octubre de 2008Veniu a celebrar l'inici de la campanya, a la Fira Palau, amb un espectacle d'animació per a petits i grans, dissabte 4 d'octubre a les 18 h.

Aquest octubre, a Palau iniciem un nou sistema de recollida de residus: el porta a porta.

Aquest sistema es caracteritza bàsicament perquè l'usuari no ha de desplaçar-se fins al contenidor, sinó que diposita la bossa d'escombraries davant de la porta de casa seva per tal que els serveis municipals la puguin recollir.

El porta a porta permetrà recollir de manera selectiva 3 tipus de residus: la matèria orgànica -que es dipositarà en una bossa dins d'un cubell que un equip d'informació ambiental repartirà a cada casa-, els bolquers -degudament senyalitzats amb un adhesiu- i el rebuig. Els contenidors per recollir el vidre, el paper i cartró i els envasos lleugers continuaran com fins ara.

L'equip d'informació ambiental també donarà un joc de bosses biodegradables i un tríptic amb tota la informació necessària.

La recollida selectiva permet tractar els residus que es poden reciclar per obtenir nous recursos; per exemple: de la matèria orgànica se'n fa compost, adob per a les plantes. D'aquesta manera s'evita que els residus es cremin en incineradores o es dipositin en abocadors.

Esperem que aviat us pugueu "enganxar" a aquesta nova iniciativa i que en gaudiu, tot contribuint a preservar el medi ambient i a fer, entre tots, un Palau més net i sostenible!