Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
diumenge, 17 de febrer

Fira Palau aplega 14.000 persones en un cap de setmana farcit d'activitats lúdiques

6 d'octubre de 2008El passat cap de setmana, Palau-solità i Plegamans ha acollit la 27a Fira Palau, un esdeveniment organitzat per l'associació de comerciants amb la col•laboració de l'Ajuntament que té per objectiu potenciar i donar a conèixer el comerç de la vila.

Un any més, la Fira ha rebut una afluència de més de 14.000 persones. Prop de 90 expositors han presentat els seus productes i novetats en una Fira que s'ha convertit en una de les més importants de la comarca en el sector del comerç. El president de l'associació de comerciants, Àngel Marsal, destacava la gran participació de públic durant els tres dies de Fira. “La Fira d'enguany era molt important pels moments complicats que estem passant. La gran implicació dels ciutadans ha demostrat un cop més la importància de fer una fira d'aquestes característiques, que ha permès als comerços donar-se a conèixer”.

Com cada any, Fira Palau també ha comptat amb la participació de les diferents entitats i associacions del municipi, així com també amb la col•laboració de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans. "Amb un estand més modest però molt participatiu, els ciutadans han pogut veure quins són els principals projectes que està duent a terme cada regidoria" explicava l'alcaldessa de Palau-solità i plegamans Mercè Pla, qui també ha valorat molt positivament la gran repercussió que ha tingut la Fira.

Com cada any, durant els tres dies de Fira, s'han programat més d'una vintena d'activitats adreçades a tots els públics. La presentació del nou model de recollida de residus, una desfilada de vestit de l'època de paper, una demostració d'ensinistrament de gossos o la XII Mostra Gastronòmica van ser algunes de les activitats que van aplegar més públic.

Fira Palau és un esdeveniment organitzat per l'Associació de comerciants de Palau, amb la col•laboració de la regidoria de comerç, indústria i Turisme de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans.

Imatge


Imatges relacionades