Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimarts, 20 de novembre

El Fem Poble es presenta en societat

8 d'octubre de 2008Aprofitant la celebració de Fira Palau, la regidoria de comunicació de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans va presentar el nou butlletí municipal “Fem poble”.

L'alcaldessa de Palau-solità i Plegamans, Mercè Pla i el regidor de comunicació Jaume Oliveras van ser els encarregats de presentar el nou butlletí a al ciutadania. Tots dos van coincidir a destacar la importància d'aquest nou mitjà de comunicació que oferirà d'una manera clara i objectiva, les diferents noticies que passen al municipi.

El nou butlletí disposa de dotze pàgines dividides en diferents seccions pensades per oferir el màxim d'informació als ciutadans. D'aquesta manera, les primeres pàgines serveixen per informar dels serveis del municipi, ja sigui telèfons d'interès o serveis municipals. També hi ha un espai on l'alcaldessa Mercè Pla s'adreça als ciutadans per tractar temes concrets que afecten a l'actualitat municipal.

Un espai important del nou “Fem Poble” és per explicar les diferents accions que es realitzen des de l'ajuntament i que poden ser d'interès per al ciutadà. “Cal que el ciutadà pugui saber què és el que el seu Ajuntament està fent en tot moment” assegurava el regidor Jaume Oliveres.

A banda de l'actualitat més immediata, el nou butlletí també té un espai dedicat a l'agenda del mes. Es poden trobar tots els actes que es faran al poble de Palau-solità i Plegamans durant un més.

Els partits polítics i el ple també tindran un espai concret dins el nou butlletí. Cada més les diferents forces polítiques que tenen representació al consistori podran exposar les seves idees.

Finalment, cada més, el nou butlletí intercalarà una entrevista o un reportatge en funció del tema que s'hagi destacat aquell mes.

Cada mes, el ciutadà rebrà un exemplar del Fem Poble a casa seva. D'altra banda, al web municipal www.palauplegamans.cat també s'hi podrà trobar un exemplar en format digital.

Aquest projecte ha estat desenvolupat des la regidoria de comunicació de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans.


Imatge


Imatges relacionades

Enllaços relacionats