Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimarts, 18 de desembre

Els joves de Palau signen un conveni de col•laboració amb l'Ajuntament

9 d'octubre de 2008La regidoria de joventut de l'Ajuntament i el Moviment Juvenil de Palau-solità i Plegamans han signat un conveni per tal de gestionar les activitats i la tresoreria que es dugui a terme en aquesta entitat fins a finals de l'any 2008.

L'objectiu d'aquest conveni és el de dur a terme el projecte de cogestió del l'Espai Jove l'Escorxador. Per això, el consistori ha aportat una quantitat de 6.000 euros per tal que els joves duguin a terme diverses activitats. El Moviment Juvenil de Palau-solità i Plegamans haurà de realitzar 3 activitats per trimestre adreçades a la població jove gestionades per la pròpia activitat. Haurà de col•laborar en les activitats estables de la Regidoria com són la programació de l'Espai Jove de la Festa Major, les jornades de participació Jove o l'elaboració del nou Pla Local de Joventut.

Des de la regidoria de joventut, es vol agraïr la tasca duta a terme per les entitats juvenils, grups estables i joves a títol individual durant el procés d'elaboració del projecte de cogestió de l'Espai Jove l'Escorxador. “És important que els joves del nostre poble puguin disposar de les eines necessàries per dur a terme les seves activitats de lleure” apunta el regidor Ivan Costa que ha assegurat que des de la regidoria “seguiran treballant per implicar els joves en les activitats que es duguin a terme al municipi”.

El Moviment Juvenil de Palau-solità i Plegamans està format per les entitats Club de Rol “Scolfling”, Secció juvenil de Farrigo Farrago, Palau Medieval, Rincon de Gollum i esplai El Botó.

Aquest conveni serà vigent dels mesos de setembre al 31 de desembre de 2008.


Imatge


Imatges relacionades