Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dijous, 20 de setembre

L'Ajuntament posa remei a l'abandonament de gossos

13 d'octubre de 2008La regidoria de governació de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans ha signat un conveni de col•laboració amb la Societat Protectora d'animals de Mataró (SPAM) per a la recollida d'animals de companyia abandonats o perduts, en concret gossos, en el seu terme municipal.

Actualment, l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans tenia unes despeses de més de 90.000 euros pel manteniment dels gossos abandonats del municipi. Per aquest motiu, s'ha arribat a un acord que permetrà reduir considerablement les despeses en aquest concepte. Així, a partir d'ara, el consistori pagarà una quantitat fixa anual de 6.000 euros en concepte de manteniment de les instal•lacions de la SPAM i uns 400 euros per al servei de recollida i acollida de cada animal. “Estem molt satisfets que finalment haguem pogut trobar una solució al problema. Calculem que dels 90.000 euros de despesa anual, passarem als 15.000” apuntava el regidor de governació Jaume Oliveras, qui ha alertat també que ara toca eradicar les molèsties que provoquen els gats abandonats al municipi.

Des que la regidoria de governació va iniciar la campanya d'adopció de gossos, durant el 2008 s'han aconseguit adoptar un total de 35 gossos. Actualment, Palau-solità i Plegamans compte amb 20 gossos que seran acollits per la SPAM. El conveni signat, tindrà una vigència d'un any i tres mesos, prorrogable, any rere any.

Imatge


Imatges relacionades