Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
divendres, 14 de desembre

Inici de la campanya informativa “enganxa't a l'orgànica”

14 d'octubre de 2008La regidoria de gestió ambiental de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans ha iniciat la campanya “ENGANXA'T A L'ORGÀNICA”, que preveu informar els ciutadans sobre el nou model de gestió de les deixalles domèstiques i comercials.

Des del dimarts 7 d'octubre, un equip d'informació ambiental passa llar per llar per lliurar el material necessari per a la separació de la matèria orgànica, el rebuig i els bolquers. El material consisteix en un cubell de 10 litres, un tríptic informatiu, dos paquets de bosses compostables, un imant recordatori per a la nevera i adhesius identificadors per a les bosses de bolquers en el cas que en el domicili hi hagi nadons.

El material també es pot passar a recollir al Punt d'Informació Ambiental de dilluns a divendres, a la plaça del Molí de 10 a 14 h, i a la masia de Can Cortés de 15 a 19 h. Dissabte també es trobarà a la plaça del Molí de 10 a 14 h.

A més a més es faran sessions informatives sobre el nou sistema de recollida −on també es lliurarà el material−, a les 20 h, els dies:

6, 10, 15, 22 i 29 d'octubre i 3 de novembre a la masia de Can Cortés;
7, 9, 14 i 21 d'octubre a la Sala Polivalent.

El nou sistema de recollida porta a porta de la matèria orgànica, el rebuig i els bolquers s'implantarà esglaonadament.

El dia 1 de novembre s'iniciarà als barris de La Pineda, Can Duran, Montjuïc, Can Cladellas, La Sagrera, Can Riera, Serra de Can Riera, Pins de Can Riera, Santa Magdalena, Carrer de Dalt, Can Puigoriol i Sant Roc.

El dia 15 de novembre s'iniciarà als barris de Pla de l'Alzina, Can Falguera, Els Turons, Plegamans Sud, El Castell, Can Maiol Nord, Tenda Nova.

El dia 29 de novembre, s'iniciarà als barris del Centre, Can Cortès Nord i Sud, Pedra Llarga, Can Periquet, Carrer de Baix, Plana de Can Maiol, Can Llonch, Illa del Pla i Can Parera.

Per qualsevol aclariment adreceu-vos als punts d'informació o bé recordeu que també podeu trucar al telèfon d'atenció ciutadana, 93 864 80 56

Imatge


Imatges relacionades

  • enganxa't a l'orgànica

    enganxa't a l'orgànica