Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
diumenge, 17 de febrer

XIV Trobada de Serveis Municipals de Consum

21 d'octubre de 2008El proper dia 22 d'octubre es durà a terme a la Masia de Can Cortès la XIV Trobada de Serveis Municipals de Consum, organitzat per la Diputació de Barcelona i l'OMIC de Palau-solità i Plegamans.

Amb el lema “els drets dels consumidors i Usuaris de l'Habitatge en el marc de la nova normativa” aquesta trobada va adreçada als diferents tècnics que treballen a les OMIC's de la província de Barcelona.

S'ha programat diverses ponències i taules rodones que tractaran aspectes com “els drets de les persones consumidores en la nova llei del dret a l'habitatge” o “la defensa dels drets dels usuaris de l'habitatge”.

El regidor de consum Albert Font ha destacat la importància d'aquest acte per la repercussió positiva que tindrà al nostre municipi. “Arrel d'aquesta trobada es farà tot un itinerari amb tècnics de consum que donaran una informació més profunda en quant a normatives vigents” ha explicat Font.

La jornada comptarà amb la presència de l'alcaldessa Mercè Pla, el regidor de consum Albert Font, el secretari de política Financera, Competència i Consum de la Generalitat Miquel Salazar i la Diputada- presidenta de l'àrea de Salut Pública i Consum, Dolors Gómez, entre altres ponents.