Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimarts, 20 de novembre

La XXV edició de Fira Palau acull més de 15.000 visitants

3 d'octubre de 2006Fira Palau va rebre més de 15.000 visitants en la seva XXV edició, que va tenir lloc els dies 29 i 30 de setembre i 1 d'octubre. L'èxit de la convocatòria d'aquest any respon a les millores introduïdes per commemorar els 25 anys de Fira Palau, bàsicament l'ampliació i diferenciació dels espais. La Fira manté l'èxit dels darrers anys i ha atret a força visitants de fora del municipi i procedents d'altres poblacions de la comarca.

La Fira va ser inaugurada per l'alcaldessa Teresa Padrós, acompanyada del conseller de Treball i Indústria, Jordi Valls, d'Antoni Maria Brunet, President de la Cambra de Comerç de Sabadell, Àngel Marsal, President de l'Associació de Comerciants de Palau i Josep Maria Castany, regidor de Comerç de Palau-solità i Plegamans i resta de regidors del consistori. També van ser presents en la inauguració diversos alcaldes i alcaldesses de la comarca. L'alcaldessa va felicitar els membres de l'Associació de Comerciants per aquest aniversari tant especial de Fira Palau i va animar el sector comercial a continuar l'esforç de millorar el comerç local, un dels motors dinamitzadors de la vida social i econòmica de la població.

La principal característiques de la Fira d'aquest any ha estat un considerable augment, en el seu conjunt, del recinte firal –al costat del Pavelló Municipal-, ocupant una superfície de 20.000 metres quadrats i més de 3.000 metres quadrats per als expositors, 1.200 metres quadrats més que en edicions anteriors. Aquest fet, ha permès dissenyar un recinte firal més amable i espaiós que va incloure la pista del pavelló vell pels expositors de vehicles i motor. De fet, Fira Palau va comptar amb cinc espais temàtics diferenciats: l'esmentat de l'automoció, un per a les enttiats culturals, un pel comerç, un per a la mostra gastronòmic i un per a l'Ajuntament.

Com ja s'ha fet en d'altres edicions, i a banda de la presència dels expositors, també es van preveure activitats paral•leles com la Mostra d'Entitats, que organitza l'Ajuntament, amb la participació d'una vintena d'entitats que exposaran les seves activitats o la Trobada de Puntaires. Dintre de l'espai firal també va destacar l'organització de la X Mostra Gastrònomica, amb la participació de mitja dotzena de restaurants de la vila. L'últim dia de la Fira també es va commemorar el 20è aniversari dels Geganters i Grallers de Palau amb una gran trobada de colles geganteres a Palau o el 8è Trial Indoor.

Imatge
Tradicional tall de cinta de Fira Palau, aquest any protagonitzat pel conseller de Treball i Indústria, Jordi Valls

Imatges relacionades

  • La Fira es va omplir de visitants

    La Fira es va omplir de visitants

Enllaços relacionats