Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimecres, 14 de novembre

S'inicia la recollida porta a porta

7 de novembre de 2008La regidoria de Gestió Ambiental de l'Ajuntament de Palau-Solità i Plegamans ha iniciat aquesta setmana el nou sistema de recollida porta a porta als barris de Puigoriol, Carrer de Dalt, La Pineda , Sant Roc, Can Duran- Montjuïc, La Sagrera, Can Riera, Serra de Can Riera i Santa Magdalena.

Els nous camions passaran a recollir cada dia excepte dimarts i dijous les deixalles que s'han de disposar a la porta: la bossa de matèria orgànica i la bossa de bolquers. Els dijous es passarà a buscar el rebuig.

Als barris de Can Falguera , els Turons, Turó Castell i Can Maiol, s'iniciarà el 15 de novembre i als barris del Pla de l'Alzina, Centre, Can Cortés, Pedra Llarga,Can Periquet, La Plana de Can Maiol, Carrer de Baix i Can Parera, el 29 de novembre

Si hom té qualsevol dubte o encara no teniu el material per fer la recollida selectiva de la matèria orgànica, podeu passar pel punt d'informació ambiental. Es trobarà de dilluns a divendres a la
Plaça del Molí de 10h a 14h i de 15h a 19h i dissabtes de 10h a 14h.

Des de la regidoria de Gestió Ambiental s'informa que de mica en mica s'anirà ajustant el servei de recollida porta a porta a les particularitats del municipi; és per això que s'agraeix la participació i la comprensió dels ciutadans de Palau.