Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimarts, 13 de novembre

Palau fomenta l'esport entre els majors de 60 anys

10 de novembre de 2008La gent gran de Palau-solità i Plegamans torna a participar en el cicle de passejades “A cent cap als cent” organitzat per la Diputació de Barcelona. Aquest programa pretén donar suport, participar i dinamitzar propostes adreçades al col•lectiu de persones de més de 60 anys, que presentin l'activitat física i l'exercici en general, com una eina fonamental per a la millora de la salut, la prevenció de patologies físiques i psicològiques, tot afavorint la cohesió dels grups i les relacions interpersonals, per tal de millorar la qualitat de vida d'aquest col•lectiu.

Enguany, l'intercanvi es realitzarà, en aquest ordre, entre els municipis de Palau-solità i Plegamans, Ripollet, Santpedor i Castelldefels.

El passat dimecres 5 de novembre, es va dur a terme la primera d'aquestes caminades a casa nostra. Començant al Pavelló Municipal d'Esports Maria Víctor, l'esmorzar es va fer a l'arbreda de Can Pavana. A continuació vam caminar fins a la Torre Marimon aturant-nos a observar el mas de Can Pujol. La tornada, llindant amb el terme municipal de Sentmenat, va portar al grup fins al restaurant de Can Duran. Després d'una breu visita a l'ermita de Santa Maria de Palau-solità es va arribar de tornada al punt d'inici.

Uns minuts d'estiraments acaronats pel sol de migdia van ser l'aperitiu ideal per al dinar de germanor i per a fer un brindis entre tots amb una copa de cava i un tros de coca. Una foto de família i la salutació de l'Alcaldessa i del Regidor d'Esports van obrir aquest moment. A continuació es va donar pas a una classe de balls per ajudar a pair l'àpat.

En total, 156 persones van caminar recolzats per un equip de 20 persones entre monitors/es, conserges i Protecció Civil amb una dotació d'un vehicle lleuger de suport, un 4x4 i una ambulància. L'Alcaldessa de Palau-solità i Plegamans, Mercè Pla, va acompanyar els assistents durant tot el recorregut.

Aprofitem l'avinentesa per a agrair, d'una manera especial, a tots els avis i a totes les àvies que es van oferir com a voluntaris per a donar un cop de mà en l'organització de l'esdeveniment. Sense aquestes persones, l'acte no hauria sortit tant bé com finalment va sortir. Moltes gràcies!

La propera passejada tindrà lloc durant el mes de febrer a Ripollet. Ampliarem la informació conforme s'acosti la data.

Imatge
caminada gent gran

Imatges relacionades

  • caminada gent gran

    caminada gent gran