Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimarts, 21 d'agost

L'Ajuntament s'adhereix al programa Indústria viva-xatic

18 de novembre de 2008La regidoria de comerç, Indústria i Turisme de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans s'ha adherit al programa Indústria Viva – Xatic de la xarxa de turisme industrial de Catalunya. Una xarxa que té com a objectiu promoure el turisme industrial per generar demanda, donar a conèixer el patrimoni industrial de la població i en definitiva fer del turisme industrial un element de dinamització del territori.

“És una bona oportunitat perquè les empreses participin en un projecte innovador que permetrà que es promocionin com a productes turístics”, explica el regidor de Comerç Indústria i Turisme, David Zambrana. A diferència del que passa a altres països d'Europa, a Catalunya el turisme industrial és poc conegut. Així, aquest tipus de turisme permetrà conèixer una realitat de la societat catalana industrial, que per la seva proximitat en el temps és fàcilment comprensible i apreciable.

Indústria viva
Un dels apartats del turisme industrial és la visita a la “indústria en actiu” o “indústria viva”. Es dóna a conèixer l'evolució de la indústria i la tecnologia amb la visita a fàbrica on es descobreix una realitat molt diferent de la que es pot veure a museus o altres itineraris turístics.

L'ajuntament de Palau-solità i Plegamans s'ha adherit a aquesta xarxa conjuntament amb altres 19 ajuntaments catalans, entre ells el de Terrassa, Granollers o Manresa