Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dijous, 21 de març

Ruddigore o la Nissaga maleïda nova proposta teatral a Palau-solità i Plegamans

21 de novembre de 2008La temporada de teatre i música de Palau-solità i Plegamans continua aquesta cap de setmana amb una nova proposta teatral “Ruddigore o la Nissaga Maleïda”. Un musical que ha obtingut diversos premis com el de millor espectacle de la Fira de Teatre de Tàrrega. L'obra es representarà aquest proper diumenge dia 23 de novembre a les 18h al Teatre de la Vila.

“Ruddigore o la nissaga maleïda” és un espectacle musical basat en Ruddigore or ther witch curse, una opereta de Willian Scchwenck Gilbert (1836-1911) i Arthur Sullivan 1842-1900). Ambdós són els creadors de nombroses operetes que han esdevingut obres de repertori en el teatre musical anglès. A Catalunya en coneixem dues gràcies a les produccions de Dagoll Dagom: El Mikado i Els Pirates.

La nissaga dels Baronets de Ruddigore està maleïda: Tots el que hereten el títol estan obligats a cometre un crim mortal cada dia si no volen morir en terrible agonia. Un granger que amaga un secret horrible, un mariner amb bon cor, una donzella en edat de merèixer, la presidenta de l'Associació de Familiar de les Futures Víctimes i una núvia boja intentaran esquivar la mort un dia més. Qui serà la propera víctima del malvat baró de Ruddigore?

Una opereta sobrenatural, plena d'amor, mort, traïció i matarrates. Un espectacle amb ritme trepidant que enganxa l'espectador des del primer moment amb les divertides peripècies dels seus sis personatges.

“Ruddigore o la nissaga maleïda” ha obtingut el premi al millor espectacle de la Fira de Teatre de Tàrrega, 4 nominacions als “Premios Gran Vía de Teatro Musical” i 4 nominacions als “Premis Butaca”.

L'obra organitzada per la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans, s'interpretarà diumenge dia 23 de novembre a les 18h al Teatre de la Vila


Imatge


Imatges relacionades