Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimecres, 15 d'agost

La Policia Local adquireix un etilòmetre

28 de novembre de 2008La regidoria de Governació de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans ha adquirit un etilòmetre evidencial de precisió que permetrà al cos de seguretat efectuar controls d'alcoholèmia preventius i en accidents de trànsit.

L'aparell de la marca Drager Alcotest 7110 MK III serveix per calcular els mil•ligrams d'etanol en aire espirat. Així, els agents del cos de la Policia Local disposaran d'un nou aparell que seguint amb els criteris establerts pel Servei Català de Trànsit farà possible complir amb les competències exclusives que corresponen a una Policia Local en matèria de control de trànsit dins el casc urbà.

Fins ara, els membres d'aquest cos havien de sol•licitar l'aparell a altres cossos policials de l'entorn del municipi o als Mossos d'Esquadra. Aquest fet perjudicava la tasca dels policies alhora de fer controls preventius.

“Aquest nou aparell respon a la necessitat de continuar amb l'objectiu de millorar, modernitzar i adaptar la Policia Local a les necessitats reals del nostre poble”, explicava el regidor de governació Jaume Oliveras qui ha avançat que “a partir d'ara s'incrementaran els controls d'alcoholèmia per prevenir i conscienciar a la ciutadania en relació als efectes negatius del consum d'alcohol alhora de conduir”.

la policia Local de Palau-solità i Plegamans disposava fins ara d'un etilòmetre orientatiu que no té cap tipus de valor provatori.


Imatge


Imatges relacionades