Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
divendres, 17 d'agost

Jornada per saber gestionar la crisi

27 de novembre de 2008La Regidoria de Desenvolupament Empresarial ha organitzat per demà divendres dia 28 de novembre la jornada “Com gestionar la crisi i aprofitar les oportunitats per a les nostres empreses”.

Com dur a terme un bon finançament en temps de crisi amb criteris de control de risc per part de les entitats financeres, com finançar la innovació a les empreses i recol•locació i pla social de l'ERE a les empreses són alguns dels temes que es tractaran a la jornada organitzada per al DESOC, la regidoria de Desenvolupament i Ocupació de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans.

“En moments complicats, volem donar a les empreses totes les eines que tenim a l'abast, entre elles la formació, per tal que puguin tirar endavant malgrat la greu situació econòmica que estem patint” explica el regidor de Desenvolupament empresarial Albert Font.

Per tractar la problemàtica i donar solucions als diferents empresaris de Palau, s'ha convidat a experts en la matèria com Enric Rius, economista i assessor financer i fiscal de la Cecot, Abraham Arcos, director de la Fundació Cecot Innovació, Lluís Font, director del Departament de Serveis de Recursos Humans de la Cecot i Joan Carles Martínez, director del CP'AC assessor de projectes d'autoocupació i director de Planificació Estratègica i Operativa de projectes empresarials.

La jornada es durà a terme demà divendres de les 9 del matí fins a les 13:30 del migdia a l'Auditori de la Masia de Can Cortès situada al camí reial 56 de Palau-solità i Plegamans.

Programa jornada “Com gestionar la crisi i aprofitar les oportunitats per a les nostres empreses”

9:00h Benvinguda i presentació de la jornada a càrrec de la Sra. Mercè Pla, Alcaldessa de Palau-solità i Plegamans.
9:10h Finançament en temps de crisi, a càrrec del Sr. Enric Rius, economista, assessor financer i fiscal de la Cecot:
- Criteris de control de risc per part de les entitats financeres.
- Bones pràctiques en la relació amb les entitats financeres.
- Hi ha alternatives al finançament bancari?
10:00 Com finançar la innovació a les empreses. Programes públics, autonòmics i estatals d'ajuts i subvencions, a càrrec del Sr. Abraham Arcos, director de la Fundació Cecot Innovació
10:50 Coffee break
11:10 Recolocació i pla social de l'ERE, flexiseguretat, tipus i context normatiu, a càrrec del Sr. Lluís Font, director del Departament de Serveis de Recursos Humans de la Cecot
12:00 Estratègia a càrrec del Sr. Joan Carles Martínez director de CP'AC assessor de projectes d'autoocupació i director de Planificació Estratègica i operativa de projectes empresarials.
13:00 Torn obert de preguntes
13:30 Cloenda a càrrec del Sra. Albert Font , regidor de Desenvolupament empresarial de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans.