Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimarts, 18 de desembre

Possibles nevades a Palau-solità i Plegamans

29 de novembre de 2008Davant la possibilitat que entre avui dia 29 i demà dia 30 de novembre es produeixin nevades a Palau-solità i Plegamans des de l'Ajuntament volem informar a la població que en cas de produir-se aquesta circumstància, ja s'han preparat, per si cal, tots els efectius necessaris per activar el Pla NeuCat, restant preparades totes les dotacions necessàries tant de la Policia Local com del cos de voluntaris de Protecció civil per actuar de forma ràpida.

Des del consistori s'aconsella que en cas de nevada o una baixada brusca de les temperatures, els ciutadans i ciutadanes no surtin de casa seva si no és estrictament necessari. En cas d'haver de desplaçar-se amb vehicle, s'alerta de la perillositat i s'aconsella anar ben comunicat i amb el dipòsit de combustible ple.

Si qualsevol ciutadà detecta alguna zona, camí o via amb gel que pugui posar en perill seriós la circulació, cal que ho posi en coneixement de la Policia Local de Palau-solità i Plegamans, trucant al telèfon 93 864 96 96.