Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dilluns, 18 de febrer

Una cinquantena d'empresaris reben formació per encarar la crisi

4 de desembre de 2008El passat divendres 28 de novembre, la Regidoria de Desenvolupament Empresarial va organitzar una jornada que duia el títol “Com gestionar la crisi i aprofitar les oportunitats per a les nostres empreses”. Es van donar diverses claus per afrontar la situació de crisi econòmica que viuen les empreses.

Un bon finançament en temps de crisi amb criteris de control de risc per part de les entitats financeres, com finançar la innovació a les empreses, com gestionar la recol•locació dels treballadors, el pla social ERO, van ser alguns dels temes que es van tractar a la jornada organitzada per al DESOC, la regidoria de Desenvolupament i Ocupació de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans.

La valoració de la jornada és molt positiva, doncs vem transmetre als empresaris la necessitat d'aprofitar la situació actual per fer un punt i a part, per reflexionar i analitzar amb deteniment el paper de la seva empresa dins el marc empresarial actual” apuntava el regidor de DESOC, Albert Font. Tanmateix, el regidor va encoratjar als empresaris assistents a seguir treballant i no decaure, doncs no està tot perdut, “qui resisteixi en aquesta situació, sortirà més enfortit, i sobre tot preveure la sortida de la crisi, que també podria ser impactant”.

Per tractar la problemàtica i donar eines als empresaris/àries del municipi, es va convidar a experts en la matèria com Enric Rius, economista i assessor financer i fiscal de la Cecot; Abraham Arcos, director de la Fundació Cecot Innovació; Lluís Font, director del Departament de Serveis de Recursos Humans de la Cecot i Joan Carles Martínez, director del CP'AC assessor de projectes d'autoocupació i director de Planificació Estratègica i Operativa de projectes empresarials.

Aquesta jornada formativa forma part d'un conjunt de jornades que es faran al llarg del proper any 2009, destinades a donar recursos a les empreses per a afrontar els processos d'adaptabilitat que requereix la situació econòmica actual

Imatge


Imatges relacionades