Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dissabte, 18 d'agost

Es presenta el nou curs d'educació viària

5 de desembre de 2008El passat dimarts 2 de desembre, la regidoria de Governació de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans va presentar una nova edició del programa d'Educació Viària de la Policia Local per al curs 2008-2009. Més de dos mil escolars rebran formació d'un programa que per part de la Diputació de Barcelona ha rebut la distinció de “bona pràctica”.

L'edició d'enguany del curs d'educació viària es desenvoluparà entre els mesos de febrer i març i anirà dirigit als més de dos mil alumnes que curses des de les escoles bressol a quart d'ESO.

Seguint amb la mateixa dinàmica de l'any anterior, a banda de les de les classes presencials dels monitors de la policia, els alumnes realitzaran activitats complementaries com sessions de teatre, sortides a l'empresa Jané al Saló Attitudes o xerrades a membres de l'Institut Guttman. “Enguany posarem especial èmfasi en les sortides en bicicleta dels escolars del municipi” ha avançat el caporal responsable d'Educació Viària qui ha assegurat que aquestes sortides ja van constituir un èxit l'any passat. Un des objectius que persegueix aquesta pràctica és la creació d'hàbits segurs de conducta en els menors, que els permeti circular en bicicleta pel municipi d'una manera habitual i sense perill.

L'acte de presentació del nou curs d'educació viària va comptar amb la presència de l'Alcaldessa Mercè Pla, el regidor de Governació Jaume Oliveras i una representació de directors i professors de les escoles del municipi.

Cal destacar que la Diputació de Barcelona, a través de la Xarxa Mobal, ha reconegut el programa d'Educació Viària de la Policia Local de Palau-solità i Plegamans com una BONA PRÀCTICA, la qual cosa representa sens dubte una distinció de qualitat.”

Imatge


Imatges relacionades