Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimecres, 14 de novembre

L'ajuntament finança projectes de cooperació

23 de desembre de 2008La regidoria de Cooperació i Desenvolupament de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans i l'Associació Cívica i Social Palau Solidari han signat un conveni pel qual el consistori invertirà 60 mil euros en projectes solidaris a Oxapampa.

La finalització del segon mòdul i construcció de la protecció perimetral del recinte de la escola Ana Mogas i l'inici de la construcció del edifici de la llar per a persones d'edat avançada en situació de pobresa extrema a Oxapampa són alguns dels projectes que l'associació cívica i Social Palau Solidari està desenvolupant a Huancababa i que rebran el suport econòmic de l'Ajuntament.

Amb aquesta iniciativa, un any més l'Ajuntament ha volgut solidaritzar-se en les necessitats que es plantegen al Tercer Món. “Els esforços de Palau Solidari van adreçats a intentar satisfer aquestes necessitats i per tant, aquest consistori recolzarà amb mitjans econòmics el projecte que s'ha presentat” ha explicat l'alcaldessa de Palau-solità i Plegamans Mercè Pla.

Las signatura del conveni serà vigent fins al 31 de desembre de 2010, una data en que l'ONG haurà d'haver justificat documentalment la realització dels projectes.

Imatge


Imatges relacionades