Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimarts, 20 de novembre

167 ciutadans donen sang en la Primera Marató de Sang

28 de desembre de 2008El passat dissabte, el poble de Palau-solità i Plegamans va celebrar la primera Marató de Sang. 167 persones es van aprovar al Pavelló Municipal per participar d'aquest acte organitzat per la regidoria de Salut de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans.
La pluja no va deslluir la jornada festiva que s'havia organitzat al voltant de la Marató de Sang. S'havien programat diverses activitats per atraure al màxim de gent possible. Així, a banda de les activitats programades per a l'ocasió, diverses entitats del municipi van col•laborar amb la Marató. És el cas del grup de country de Can Falguera entre d'altres entitats.
De totes les persones que van fer una donació de sang, 18 van donar per primera vegada. Per cada tres persones que fan una aportació de sang, es pot salvar la la seva vida d'una persona. Els responsables del Banc de sang han donat molta importància a les 167 bosses de sang aconseguides en aquestes dates, donat que la sang és més necessària en aquestes dies de festa.

La primera Marató de Sang de Palau-solità i Plegamans ha estat organitzada per la regidoria de Salut de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans.

Imatge


Imatges relacionades