Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimarts, 11 de desembre

Els joves palauencs estan convidats a fer propostes per la Festa Major

18 de febrer de 2009El MULLA'T obre les portes a la implicació dels joves per la seva FESTA MAJOR

El passat dissabte passat 14 de febrer la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans va organitzar la IV Edició del Mulla't per Festa Major. Unes jornades que tenien l'objectiu de valorar la Festa Major passada i proposar el programa d'aquest any 2009.

Les jornades van comptar amb la participació d'una quarantena de joves que van valorar molt positivament els actes organitzats durant la festa Major de 2008. La varietat musical, l'escenari boig, l'espai Chill out o la implicació de les entitats juvenils van ser les propostes més ben valorades pels joves assistents. Com a aspectes a millorar es va parlar de l'horari dels concerts, de fer més varietat de música punxada durant l'espai de disco o reforçar la difusió dels tallers que es realitzen al chill out. Diversos aspectes que es tindran en compte per a les properes edicions de l'espai jove de la Festa Major de Palau-solità i Plegamans. “Creiem que és molt positiu que els joves puguin aportar les seves opinions. A partir d'aquí em de treballar tots plegats per aconseguir que cada any els joves tinguin propostes atractives durant la Festa Major” explicava el regidor de joventut Ivan Costa.

L'edició del Mulla't 2009 també tenia per objectiu aportar idees noves per a la propera edició de la Festa Major d'enguany. En aquest sentit, es van fer propostes encaminades a mantenir la mateixa estructura del programa, introduint algun element nou com espectacles teatrals, Dj's diferents o concurs de samarretes. En aquest últim cas, es va proposar que la samarreta guanyadora sigui la samarreta de la festa major de 2010.

D'altra banda, les jornada va finalitzar amb l'elecció dels representants del Mulla't. Joves que hauran de fer el seguiment de totes les propostes realitzades i participaran en la presa de decisions de la festa. En primera instància participaran en la propera reunió de la comissió de festes amb la Regidoria de cultura per exposar i defensar les seves propostes.

Aquesta ha estat una incitava organitzada per la regidoria de joventut de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans. Els responsables valoren molt positivament la implicació dels/les joves en tot el procés d'organització de la Festa Major.


Imatge


Imatges relacionades