Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimarts, 20 de novembre

L'Ajuntament de Palau signa un conveni amb els Mossos d'Esquadra per què la Policia Local es connecti al Sistema d'Informació Policial (SIP)

19 d'octubre de 2006L'Alcaldessa de Palau, Teresa Padrós, ha signat un conveni de col•laboració amb la Direcció General de Seguretat Ciutadana de la Generalitat perquè la Policia Local de Palau tingui accés al Sistema d'Informació Policial (SIP). L'acte ha comptar amb la presència de l'Inspector de la Subdirecció de Coordinació de Policies Locals, Joan Carles de la Monja, i dels responsables dels Mossos d'Esquadra a la comarca.

Aquest Conveni té per objecte autoritzar la Policia Local de Palau perquè es connecti al Sistema d'Informació Policial (SIP) i consultar dades de caràcter personal de determinats fitxers policials del Departament d'Interior, amb la finalitat que ho utilitzi per a fer consultes, diligències i altres tràmits en execució dels serveis policials propis.

La connexió al SIP facilita l'accés de la Policia Local de Palau als fitxers de l'Administració de l'Estat següents:

Base de Datos de Vehículos, fitxer gestionat per la Direcció General de Trànsit i creat per l'Ordre de 26 de juliol de 1994, per la qual es regulen els fitxers amb dades personals gestionats pel Ministeri d'Interior.

Base de Datos de Señalamientos Nacionales (BDSN), fitxer gestionat pel Gabinet de Coordinació i Estudis de la Secretaria d'Estat de Seguretat i creat per l'Ordre de 28 de juny de 1995 del Ministeri d'Interior.

N.SIS/SIRENE, fitxer gestionat per la Secretaria d'Estat de Seguretat i creat per l'Ordre de 26 de juliol de 1994, per la qual es regulen els fitxers amb dades personals gestionats pel Ministeri d'Interior.

Els Mossos patrullaran pels carrers de Palau el pròxim 1 de novembre

Aquest conveni reforça les millores en matèria de seguretat ciutadana que s'han produït en els darrers mesos a Palau juntament amb el conveni de coordinació i col•laboració policial per al desplegament dels Mossos d'Esquadra al Vallès Occidental, que podran patrullar i treballar als carrers de Palau a partir del pròxim 1 de novembre. De fet, les patrulles que operaran al terme de Palau tindran la seu a la nova comissaria a Polinyà, a l'Avinguda Mossèn Jacint Verdaguer, 29.

Imatge
Imatge de la signatura del conveni