Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimecres, 21 de novembre

La III Nit del Misteri esgarrifa i entusiasma el públic

2 de març de 2009Un gran muntatge i una feina magistral per part dels actors i organitzadors van fer gaudir i patir de valent a la seixantena de persones que van exhaurir les entrades de la III Nit del Misteri, que va tenir lloc dissabte 28 de febrer al Teatre de la Vila de Palau-solità i Plegamans. Es tracta d'un espectacle molt original i interactiu que s'ha organitzat per tercer any consecutiu per iniciativa de la Coordinadora d'Entitas Juvenils amb la col·laboració de la regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans.

Els espectadors es van repartir en quatre grups de 16 persones. Cadascun d'aquests grups va acudir al Teatre de la Vila en un dels diferents torns de la Nit del Misteri (a les 19h, a les 20h, a les 22h i a les 23h) per gaudir i patir al llarg d'uns 30 apassionants minuts. Quan cada grup arribava a la porta del teatre, un guia els rebia tot comportant-se com si acabessin de fer una ruta turística per la vila abans d'entrar a veure l'última atracció: la representació de Els Pastorets. Un cop els integrants del grup travessaven el llindar de la porta es trobaven amb una taquillera molt inquietant que els feia passar al pati de butaques. Allà ja hi havia assegudes vuit persones estranyes i torbadores que flanquejaven el grup de suposats turistes, per davant i per darrere.

Els Pastorets es desenvolupava de forma normal fins que apareix Satanàs, que deslliga les fúries de l'infern. Quan el personatge de l'Ira acaba el seu discurs, els llums es fonen, les persones inquietants s'aixequen, xisclen, rodegen els espectadors i deixen veure la seva autèntica identitat com a membres d'una macabra secta. Per fortuna, un cop fort anuncia la irrupció de la policia per alliberar els espectadors hostatges i a partir d'aquí comença una frenètica carrera per escapar dels sectaris a través de les dependències del Teatre de la Vila i de la Sala Polivalent, amb molt poca llum i amb tot de sorolls, personatges terrorífics i espants de tota mena. Al final, tots els espectadors aconsegueixen trobar la sortida i sortir sans i estalvis, amb l'espant encara al cos però també amb una molt bona sensació de diversió i d'èxtasi.

Malgrat la por i les sorpreses esgarrifoses, tots els assistents van manifestar als organitzadors que van gaudir de valent de l'experiència. Això sí, van fer notar que els hauria agradat que l'espectacle durés més temps. En tot cas, podran tornar a viure una experiència similar en una nova Nit del Misteri, amb una nova posada en escena, en l'edició que s'organitzarà l'any vinent.


Imatge


Imatges relacionades