Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimecres, 21 de novembre

Comencen les obres per transformar l'antic Escorxador en un equipament per a joves

26 d'octubre de 2006



El passat 16 d'octubre van començar les obres al futur Espai Jove l'Escorxador. Bàsicament es tracta de transformar l'edifici, a través de la seva rehabilitació, per transformar-lo en un equipament potent. Palau tenia la necessitat de crear un espai específicament per la població jove, on es pugui dur a terme vida social i cultural dotant d'infrastructura i recursos per a la participació, l'intercanvi i la programació d'activitats juvenils.
Mentre els arquitectes, paletes, fusters, informàtics, etc.... donen forma a l'Escorxador, l'Ajuntament, a través de la regidoria de Joventut, i amb la col•laboració dels col•lectius joves de Palau-solità i Plegamans estan terballant per omplir de contingut el que serà un nou espai d'activitat i relació entre els joves.
Un dels principals objectius del centre de joves que acollirà l'Escorxador ara en obres és que es concreti un projecte de cogestió amb els propis joves dels continguts i usos del futur equipament jove, una aposta decidida de l'equip de govern per facilitar la implicació dels joves en la gestió i coordinació de les activitats que es realitzin a l'Escorxador.
Aquest gran projecte permetrà al municipi gaudir d'un equipament de primer nivell adreçat a la població jove d'entre 15 i 29 anys serà una eina de dinamització sociocultural de la vila capdavantera al conjunt del Vallès. Segons el projecte, l'equipament disposarà de més de 500 metres quadrats, que es distribuiran en aules d'estudis, d'informàtica i aules taller. L'espai central serà una gran sala polivalent que permetrà acollir espectacles, concerts o exposicions. I, evidentment, tindrà com a valor afegit que serà cogestionat pels joves a través d'uns mecanismes estables de participació.


Imatge
Primers treballs a l'Escorxador