Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimecres, 14 de novembre

La UMA comissa 4.000kg de formatge emmagatzemat en males condicions

13 de març de 2009La Unitat de Medi Ambient de la Policia Local de Palau-solità i Plegamans va comissar ahir dijous més de 4 tones de formatge en talls per fondre emmagatzemades en males condicions.

La intervenció es va dur a terme durant una inspecció rutinària d'activitat en una nau del Polígon Industrial de Can Cortès Nou. Els agents van trobar diversos palets amb gran quantitat de paquets d'aquest producte sense refrigerar quan pel seu correcte estat de conservació no pot superar els 8 graus de temperatura. "Els palets portaven diversos dies en una nau on la temperatura oscil·lava entre els 15 i 20º, amb la qual cosa, no era apte pel consum humà” explica el regidor de Governació, Jaume Oliveras.

El responsable de la nau no va poder acreditar la procedència del producte ni la seva destinació, motiu pel qual els agents van aixecar acta i van retirar els palets a les dependències policials.

Aquest matí, la tècnica del Departament de Salut Pública de l'Ajuntament ha obert expedient per esbrinar les possibles responsabilitats i ha decidit la conveniència de la destrucció del producte, que s'ha fet en una planta de Manlleu. Les restes seran reciclades per a altres usos.


Imatge


Imatges relacionades