Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimarts, 25 de setembre

De com crear un núvol dins d'una ampolla

23 de març de 2009Més d'una trentena de persones van aprendre i gaudir d'allò més sobre fenòmens meteorològics violents en la xerrada que Eloi Cordomí, home del temps de Televisió de Catalunya, va impartir a Palau-solità i Plegamans divendres passat.

Cordomí va fer una excel•lent exposició a l'Auditori de la Masia de Can Cortès sobre tempestes i altres fenòmens meteorològics extrems. L'entusiasme del conferenciant es va encomanar de seguida al públic, que es va mostrar molt participatiu. De fet, Cordomí va respondre de gust a dotzenes de preguntes que sorgien d'un auditori entregat.

I és que el meteoròleg va amanir la conferència amb experiments curiosos, incloent-hi un en què va generar un núvol de pluja dins d'una simple ampolla d'aigua. Tot plegat va fer que l'audiència passés una molt bona estona durant l'hora i mitja que va durar l'acte. I no es tractava d'un espectacle de màgia, sinó que, divertint-se i gairebé sense adonar-se, els assistents “van aprendre alguns dels principis físics més importants que intervenen en la formació de fenómens meteorològics”, destaca el regidor de Sostenibilitat i Medi Natural, Abiel Julien


Imatge


Imatges relacionades