Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dilluns, 12 de novembre

L'Ajuntament aprova les noves ordenances que marquen un augment general del 3%

31 d'octubre de 2006L'equip de govern va fer l'aprovació inicial les ordenances fiscals per a l'any 2007 en el ple municipal celebrat dijous 26 d'octubre, corresponent al mes d'octubre, amb els vots a favor de tots els grups municipals a excepció de CiU. Com a criteri genèric, els augments d'impostos i taxes seran del 3%, previsió pròxima a l'índex de preus al consum (IPC) d'aquest any.

D'un total de 31 ordenances (5 d'impostos i 26 de taxes), en 8 d'elles s'aplica el 3%, 2 amb augments superiors (taxa d'escombraries i subministrament d'aigua, que es mouen al voltant del 5%) i la resta queden congelades.

Com en anys anteriors, les ordenances també preveuen una reducció del coeficient de l'Impost de Béns Immobles (IBI) del 10%, el que significa que el 61% dels habitatges o no experimentarà cap increment o estarà per sota del 5%, un 25% tindran pujades del 5% al 10% i la resta diversos trams de pujades.

Pel que fa a l'impost de vehicles, s'aplica també un 3% en els vehicles de fins a a 12 cavalls. Per sobre dels 12 cavalls, la pujada de la taxa serà del 6%.

Per últim, l'Impost d'Activitats Econòmiques (IAE), que només han de pagar les empreses que superin el milió d'€ de facturació, augmenta un 3%.