Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dijous, 16 d'agost

Èxit de participació en l'acte de Palau Solidari

6 de novembre de 2006L'entitat Palau Solidari, amb la col•laboració de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans, va organitzar dissabte 4 de novembre a la Masia de Can Cortès la seva festa anual amb un gran èxit de públic. L'acte, que va comptar amb la presència de l'alcaldessa, Teresa Padrós, de la regidora de Solidaritat, Pepi Bailón, i de la regidora de Participació Ciutadana, Àngels Marcuello, va servir perquè el president de l'entitat, Paco Romera, donés compta dels resultats obtinguts per les accions solidàries que l'entitat ha portat a terme en els darrers mesos.

En concret, i amb la col•laboració que té l'Ajuntament, l'ONG Palau Solidari ha possibilitat tirar endavant dos projectes de cooperació molt interessants a Mali que ja estan molt avançats:

El Projecte Carmen:
Construcció d'un Centre d'Acollida i Reinserció per a Mares i nens. L'edifici ja està fet i el projecte va molt avançat.

Aquest equipament oferirà diversos tallers de formació per a les dones, un servei de guarderia i també tindrà un servei de menjador autogestionat per les dones que estiguin acollides als serveis del centre. Suposa una despesa de 30.000 €.

El Projecte d'Alfabetització:
Col•laboració en la construcció d'un centre escolar i residència de Mestres per combatre l'alt índex d'analfabetisme que es viu a Mali. En aquestes cases hi residiran els mestres i també es faran aules perquè hi puguin donar classes a nens i nenes de Mali. Això suposa una despesa de 18.000 €.

Imatge
L'acte va omplir l'auditori de Can Cortès

Imatges relacionades

  • Un moment de l'acte

    Un moment de l'acte

Enllaços relacionats